Nieuwsbrief 20 - Voorjaar 2017

Alle goeds voor 2017!
Allereerst wens ik iedereen een gezond en mooi 2017. Dit jaar zal voor mijn praktijk in het teken staan van een paar veranderingen, waarover u in deze nieuwsbrief meer kunt lezen.

Geen vergoeding meer vanaf 1 januari 2017
Vorig jaar heb ik u hier ook al over verteld: de zorgverzekeringen eisen van ons dat we als therapeuten opnieuw een opleiding gaan doen. Mijn oude diploma is niet meer toereikend. Dit gaat niet over de algemene na- of bijscholingen, die ik regelmatig volg, maar om een opleiding 'medische basiskennis' van 2 jaar, met veel lesuren per week. De zorgverzekeringen eisen dit, ondanks ervaringen, bijscholingen en leeftijd! (Psst, ik ben 61 jaar...!). Dit zou mij dus veel tijd en geld gaan kosten.....en hier ga ik niet in mee! Na 10 jaar vergoed te zijn geweest door de zorgverzekeringen, is het vanaf 1 januari 2017 dus afgelopen, want ik ben niet van plan om alles nog eens over te gaan doen! Feit blijft dat ik mijn diploma behoud en op dezelfde wijze mijn praktijk zal voortzetten. U ontvangt nu als cliŽnt echter geen vergoeding meer.
Gelukkig begrijpen veel cliŽnten mijn standpunt en betalen zij de behandelingen nu zelf. Dank voor uw begrip!

Nieuwe tarieven
Mijn nieuwe tarieven zijn Ä 25,- voor 30 minuten, Ä 35,- voor 40 minuten en Ä 45,- voor 50 minuten. Kortere behandelingen kosten Ä 1,- per minuut. De volledige prijslijst staat op mijn website.

Verhuizing
Ook ga ik na 5 jaar werken in Veendam nu weer vanuit mijn praktijk aan huis werken. Valkema Sport gaat binnenkort ook verhuizen uit het huidige pand, en ik had mee gekund, maar ik kies uiteindelijk voor een praktijk aan huis. Natuurlijk ga ik de samenwerking missen en het fijne contact met mijn 'collega's' van Valkema, maar het parkeerprobleem, plus het feit dat ik in de nieuwe situatie boven zou moeten gaan werken heeft me voor thuiswerken doen besluiten. Met ingang van 20 maart 2017 werk ik op deze locatie en kunt u mij op het onderstaande nieuwe telefoonnummer bereiken.

Het adres van mijn nieuwe praktijk is: Raadhuislaan 103, Oude Pekela. Mijn nieuwe telefoonnummer is: 0597-674079.

Nieuwe openingstijden
U kunt op afspraak bij mij terecht op de volgende dagen:

Verbouwing
Nog een paar weken te gaan en dan is de nieuwe en mooie praktijk aan huis helemaal klaar. Ik kijk ernaar uit u daar te mogen ontvangen. Graag tot ziens!

Reageren?
Heeft u een vraag of een opmerking? Of heeft u een interessant nieuwtje voor in de volgende nieuwsbrief? Stuur uw reactie dan naar info@marchienbos.nl of neem telefonisch contact met me op.