Nieuwsbrief 17 - Winter 2014

Gelukkig Nieuwjaar!
Allereerst een heel gelukkig en gezond 2014 gewenst! Ondanks de drukte van 3 verhuizingen in de afgelopen 3 maanden, die van onszelf en van 2 zonen, was de kerstvakantie voor mij een aangename tijd. Ik hoop dat u ook fijne feestdagen achter de rug heeft.

Verhuizing & langere wachttijden
Wij wonen sinds een paar maanden in Gasselte. De reistijd naar de praktijk in Veendam is voor mij langer geworden, de verbreding van de N33 is opletten geblazen, en in het donker rijden vraagt al mijn aandacht. Mede hierdoor heb ik besloten de woensdagen vrij te nemen. Ook werk ik op donderdagavond niet meer tot 9 uur. Daarnaast neem ik vanaf nu vaker een week vrij om naar onze kinderen te gaan. Hierdoor is de wachttijd helaas langer geworden, maar voor mij is dit de juiste beslissing. Ik hoop op uw begrip.

Nieuws over verzekeringen en vergoedingen
In de media is veel te doen over de vergoedingen van behandelingen via een alternatieve geneeswijze. Het wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende pakketten nog vergoed. Het goede nieuws is dat Menzis ons ook dit jaar blijft vergoeden, in tegenstelling tot eerdere berichten! Helaas haakt Interpolis nu af.

Vermelding in de zorggids
Om opnieuw in de zorggids te mogen komen en er voor te zorgen dat u vanuit de aanvullende verzekering nog vergoed wordt, moet ik elk jaar mijn kennis op peil houden. Mede door de verhuizingen heb ik mijn na- en bijscholingen afgelopen jaar met mate gedaan. Shiatsu, voetreflexologie, verdieping rond de wervelkolom en een thema over hoofdpijn zijn de door mij gevolgde cursussen. Andere jaren deed ik meer, en die punten kan ik compenseren met de punten die ik afgelopen jaar heb gehaald. Zo sta ik gelukkig weer in de zorggids!

Samenwerking blijft in 2014
Ook in 2014 werk ik weer met veel plezier samen met het team van de sportzaak, met de podoloog Henk Jager en de pedicure Ina Oortwijn: een goede samenwerking versterkt een ieder in zijn/haar vakgebied!

Reageren?
Heeft u een vraag of een opmerking? Of heeft u een interessant nieuwtje voor in de volgende nieuwsbrief? Stuur uw reactie dan naar info@marchienbos.nl of neem telefonisch contact met me op.