Nieuwsbrief 16 - Winter 2013

Allereerst een heel gezond en gelukkig Nieuwjaar gewenst!
Terugkijkend op 2012 is er veel gebeurd. Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwtjes.

Geslaagde verhuizing
De praktijkverhuizing naar de Kerkstraat 49 te Veendam is voor mij een hele goede zet geweest. Ik houd mij aan de winkeltijden en heb er fijne buren bij gekregen: het team van Valkema Sport, de podoloog Henk Jager en pedicure Ina Oortwijn. We hebben gezamenlijke reclames, een goede samenwerking met betrekking tot consulten en - niet onbelangrijk - gezellige feestjes.

Einde samenwerking
De samenwerking met Roel Stel is beŽindigd: onze werkwijze verschilt te veel en dat gaf alleen maar onrust.

Nieuwe huisstijl
Mijn nieuwe huisstijl is inmiddels helemaal doorgevoerd: het frisse groen is nu te zien op de website, op mijn nieuwe visitekaartjes en in de naamopdruk op de deur van de praktijk.

Automatisering doorgevoerd
Samen met Uilko Hofstť, ICT-er, hebben we de cliŽntenregistratie geautomatiseerd. Ik ben erg blij mee en kan het in de toekomst makkelijk uitbreiden.

Geen aanpassing tarieven
Nadat de BTW van 19% naar 21% is gegaan, heb ik mijn prijzen niet aangepast! Dit ga ik ook in 2013 niet doen. Wel heb ik toen gevraagd of iedereen zelf een handdoek mee zou willen nemen. Daar hebben velen gevolg aan gegeven, blijf dit alstublieft doen.

Vragenuurtjes
Voor bezoekers van de sportzaak, nieuwe cliŽnten en belangstellenden is er de mogelijkheid om op vrijdagmiddagen tussen 14 en 16 uur vragen te stellen; de deur van mijn praktijk naar de winkel staat open of u kunt aankloppen.

Bij- en nascholing
Om opnieuw in de zorggids te mogen komen en er voor te zorgen dat u vanuit de aanvullende verzekering nog vergoed wordt, heb ik in 2012 de nodige bij- en nascholing gevolgd: voetreflexzonetherapie (wervelkolom, spijsvertering, lymfstelsel en hormonaal), triggerpointmassage, buikdiagnostiek, fysiognomiek (de laatste twee zijn onderdelen van Shiatsu) en ben ik gediplomeerd BHV-er geworden.

Woensdag geen behandelingen
Vanaf januari 2013 ben ik elke woensdag, of in elk geval een deel ervan vrij.

Uw nieuws of reactie ook in de nieuwsbrief?
Heeft u ook wetenswaardigheden voor de nieuwsbrief? Stuur de informatie dan naar info@marchienbos.nl. Ik zal dan kijken of ik uw nieuws in de volgende nieuwsbrief kan plaatsen.